مطالعات جدید نشان میدهد افراد گیاهخوار 3/6سال بیشتر از افراد غیرگیاه خوار عمر میکنند.
مطالعات گسترده محققان کلینیک مایو ایالت آریزونا بر روی بیش از 1/5میلیون نفر نشان میدهد نرخ مرگ و میر در بین افرادی که گوشت، بخصوص گوشت قرمز یا فرآوری شده میخورند، به مراتب بالاتر است.
این محققان بعد از بررسی شش مطالعه مرتبط با ارزیابی تاثیر رژیمهای غذایی گیاهی و حاوی گوشت بر روی مرگ و میر توصیه میکنند تا حد امکان باید مصرف محصولات گوشتی محدود شود و افراد بیشتر مواد خوراکی گیاهی مصرف نمایند.
بروکشیلد لارنت، عضو تیم تحقیق، در این باره میگوید: «این دادهها بر اهمیت این باور قدیمی که رژیم غذایی پتاسیل زیادی در آسیب یا درمان دارد صحه میگذارد.
شواهد پزشکی به نقش مهم رژیم غذایی در درمان پیشگیرانه تاکید دارد.»

همچنین بررسی این محققان نشان داد عمر متوسط افرادی که بیش از 17 سال گیاهخوار بودند 3/6 سال بیشتر از سایر افراد است.
طبق مطالعه گسترده سال 2014 در مورد بررسی رابطه بین مرگ ناشی از بیماری قلبی-عروقی بر روی بیش از 1/5 میلیون نفر، محققان دریافتند مصرف گوشتهای فرآوری شده موجب افزایش ریسک مرگ و میر به هر علتی میشود.
مطالعه دیگر سال 2003بر روی بیش از 500هزار نفر نیز نشان داد که ریسک مرگ به هر علتی از 25تا حدود 50درصد با مصرف بسیار کم گوشت کاهش مییابد.