آربروسک

آربروسک

عجایب علمی و پدیده های غیر طبیعی
آربروسک

آربروسک

عجایب علمی و پدیده های غیر طبیعی

آیا موجودات فضایی ستاره ها را ناپدید میکنند؟

موجودات فضایی که میان کهکشان ها سفر می کنند، بدون شک از تکنولوژی و علم بسیار پشرفته برخوردار هستند. این تکنولوژی که سبب ساخته شدن سفینه های غول پیکر شده است، به سوخت و انرژی زیادی نیاز دارد. به راستی چه چیزی توانایی ایجاد این حجم از انرژی را دارد؟ شاید این موضوع با ناپدید شدن ستاره ها ارتباط داشته باشد؟ 

 

ماهواره سوهو که وظیفه بررسی دائم خورشید را دارد، داستان های زیادی از یوفوهای فوق پیشرفته برای ما زمینی ها ارسال کرده است. تصاویر و ویدویی هایی که همچون شواهد بسیار دیگر توسط ناسا و دانشمندان بزرگ دنیا سرکوب شدند. هر کاری که انجام شود، تغییری در صورت مسئله ایجاد نمی کند. سوهو شواهد و سرنخ های زیادی از نوع پیشرفته سوخت خورشیدی به ما داده است. باید از خود بپرسیم که چرا یک یوفو و سفینه مادر باید تا این حد به خورشید نزدیک شود؟

ماهواره سوهو سالیانه هزاران یوفو در فاصله بسیار نزدیکی از خورشید مشاهده می کند. موجودات فضایی که میلیون ها سال از ما پیشرفته تر هستند و توانایی ساختن سفینه  ای با این درجه از تحمل دما هستند، از میزان ارزش انرژی خورشیدی خبر ندارند؟ مسلما بیش از آنچه که ما بتوانیم تصور کنیم، می دانند و در این راستا، هزاران فناوری جدید خلق کرده اند تا میزان دریافت انرژی را به حداکثر برسانند.

اما سوال این است، آیا تنها دریافت تابش خورشید برای تامین انرژی سفینه به اندازه کره ماه کافی است؟
بحثی که این روز ها دوباره به صدر جدول مباحث مورد علاقه دانشمندان بازگشته، علت ناپدید شدن ستاره ها می باشد. خورشید از ستاره های نسبتا کوچک کیهان قلمداد می شود، پس چه چیزی عامل ناپدید شدن ستاره ها در کیهان است؟

می دانیم که سیاه چاله ها توانایی بلعیدن کامل یک ستاره را داردند اما این امر در عرض چند ثانیه رخ نمی دهد و آثاری از خود به جا می گذارد. به صورت کلی، دانشمندان متوجه می شوند که این اتفاق توسط سیاه چاله ای رخ داده است. اما مواردی نیز وجود دارند که یک ستاره بدون هیچ علتی و به صورت ناگهانی ناپدید می شود. علت این دسته از حوادث چیست؟

این اتفاقات نخستین بار با ستاره ای به نام «تبی» (Tabby) شروع شد. دانشمندان متوجه افت میزان روشنایی و درخشش این ستاره و ناپدید شدن آن شدند، بدون این که آثاری از برخورد یک سیاه چاله با آن پیدا شود. این اتفاق باعث توجه تمامی اختر شناسان شد، چرا که هیچ علت و توجیح علمی ای برای این نوع از مرگ ستاره وجود ندارد و به صورت کلی، چیزی که ما از مرگ ستاره می دانیم بسیار با این اتفاق فرق دارد!



طبق معمول فرضیات زیادی برای این پدیده ارائه شد و در میان این فرضیات ، دانشمندانی که ترس از تمسخر دیگران نداشتند شروع به گمانه  زنی هایی حول وجود حیات فرازمینی بسیار پیشرفته در نقاط دور کردند. آن ها اعتقاد داشتند که تکنولوژی و دستگاه هایی فوق پیشرفته ممکن است این ستاره ها را احاطه کرده و از آن ها جهت تامین انرژی تغذیه نماید.پس از آن بود که محققان شروع به بررسی و نقشه برداری از حدود 300 هزار ستاره کردند که اگر در بررسی های آینده ستاره ای بطور ناگهانی ناپدید شد متوجه این تغییرات شوند.

تمامی این موارد می تواند مشاهدات سوهو را توجیح کند. اما علت ترس دانشمندان برای برخورد با موجوداتی که ناممکن را ممکن می سازند، عجیب است! این موجودات به قدری به ما اهمیت می دهند که تنها با نزدیک شدن به خورشید، انرژی خود را تامین می کنند که بدون شک برایشان کافی نیست. آن ها می دانند که ما برای ادامه حیات به خورشید نیاز داریم و در صورت بروز اختلال و تغییر، در عرض چند ثانیه نابود می شویم. در نتیجه می توان نگرانی این دسته از دانشمندان همچون استیون هاوکینگ را بی دلیل دانست. موجوداتی که توانایی سفر با سرعت نور و ناپدید کردن ابر ستاره های دنیا را دارند، نیازی به سیاره کوچک و خورشید ما ندارند. شاید اگر قرار بود به دست یوفوها نابود شویم، مدت ها قبل از صحنه کیهان به روش های مختلف محو شده بودیم.

نظر شما در مورد نظریه ناپدید شدن ستاره ها توسط موجودات فضایی چیست؟

نظرات 1 + ارسال نظر
محمد 1395/05/09 ساعت 19:09 http://seventhsky.blogsky.com/

یعنی واقعا تا حالا یوفو دیدن؟
ازش فیلم گرفتن؟؟
مطمئنی راسته؟

من خیلی جاها خوندم یوفو وجود داره ولی ناسا به دلیل سیاسی تمام مدارک را مخفی میکنه

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد